sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Despre anticoncepționale

Termenul acesta de anticoncepționale este atât de cunoscut, încât orice prezentare semantică devine inutilă. Concepute pentru un target anume, aceste pilule au efecte devastatoare pentru organism. Desigur, în prima fază, dau impresia că vindecă anumite boli. În subsidiar, ele sunt extrem de cancerigene. Aduc moartea.
Pentru a vedea realitatea crudă, să pornim de la un caz concret.
Să presupunem că o fată își începe viața intimă la șaisprezece ani. La această vârstă ea opinează că este abia la început. Un copil ar încurca- o. Unde se duce prima dată?! Să ia pilule. Odată introduse în organism ele provoacă aciditate la nivelul aparatului reproducător. Adică, încep să ardă mocnit șansele de a avea copii.
Timpul trece. Se ajunge la facultate. Cine își permite un copil acum?! Nimeni. Soluția: anticoncepționale. Și, iar arderi intense. Se termină facultatea. Urmează frumoșii primi ani de căsnicie. Mentalitatea:


1. E prea devreme. Mai aștetăm.
2. Să ne luăm o casă.
3. Să facem ceva condiții și apoi, mai vedem. Soluția: ominiprezentele pilule.
Și acum să facem câteva calcule matematice:
1.  16 ani(vârsta la care a început viața intimă) + 2 ani(liceul) + 4 ani(facultatea) + 3 ani(media- începutul căsătoriei)= 25 ani( vârsta la care te hotărăști că vrei un copil)
2.  25 ani- 16 ani= 9 ani de ardere sistematică a șanselor de a da naștere unor copii sănătoși.
La toate acestea se adaugă: diferite răceli specifice, igiena, lipsa unor informații, tutunul, etc.
Ei, și acum este acum. Ce se constată în foarte multe cazuri?! Neputința de a avea copii. În unele situații sentința medicală este necruțătoare.
Începe goana pentru refacerea organismului. Pastile cu pumnul. Tratamente dureroase. Șanse mici. Decepție mare. Suferință multă. Se întrevede, astfel, posibilitatea de a nu auzi niciodată pentru tine cuvântul: MAMA.
Încă ceva: știați că organismul are nevoie de zece ani de  la ultima pastilă luată pentru a se curăți în totalitate de efectele pilulelor anticoncepționale?!

PS. Nici un medic nu va recunoaște public, cu gura plină, informațiile acestea. Sunt medici și trebuie să recomande anticoncepționale. Nu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu